Een project waarin beleving een grote rol speelt. Beleving in de vorm van grote foto's vormt de basis van deze moderne responsive website.

Terug naar overzicht Bekijk dit project

Visueel en gebruiksvriendelijk woningaanbod

Fotografie de ruimte te geven en tegelijkertijd de bezoeker snel op zijn doel laten komen. Met behulp van moderne filter-technieken binnen WordPress is hierdoor een gebruiksvriendelijke oplossing tot stand gekomen.

Veel fotografie betekende vroeger langere laadtijden. Echter door de foto’s zo te optimaliseren dat ze alleen worden geladen wanneer de bezoeker deze daadwerkelijk in het scherm heeft staan scoort de website bij Google veel punten, op snelheid.

Automatische koppeling met Venum

Veel VBO makelaars als Waterrijk Wonen Friesland werken met Venum, een software pakket waarin alle beschikbare woningen in worden bijgehouden. Naast de bestaande koppeling met Funda hebben wij door middel van XML een automatische koppeling naar WordPress gerealiseerd. Een koppeling die veel onnodig overtyp werk bespaard.

Ingebouwde Webshop

Door middel van Woocommerce is het mogelijk om producten te verkopen en deze middels iDeal af te laten rekenen. Uiteraard binnen de huisstijl van Waterrijk Wonen Friesland.

waterrijk-site