Stuk! is een Nederlandse speelfilm van filmregisseur Steven de Jong, gebaseerd op het gelijknamige boek van Judith Visser. Als mediapartner is Skeps Mediabureau nauw betrokken geweest bij de volledige film productie. Gedurende productie/draaidagen als producerende partij en daarna vooral actief in het realiseren van pakkende media-uitingen.

poster stuk de film
Terug naar overzicht Ga naar stukdefilm.nl

Het verhaal

Elizabeth (18) heeft het er moeilijk mee, vooral omdat de leukste jongen van het Mercatus College in Rotterdam, Alec (19), haar nauwelijks ziet staan. Die heeft alleen oog voor de bloedmooie Riley (18). Zo’n meisje dat alles lijkt te hebben. Als de rollen worden omgedraaid, is de dood nabij!

Stuk! geeft commentaar op een schrijnende situatie in de leefwereld van jongeren waarin uiterlijk een belangrijke rol lijkt te spelen en pesten aan de orde van de dag is. Stuk! is een asgrauwe film… een spannende maatschappelijk relevante thriller.

De media-uitingen

In samenwerking met regisseur Steven de Jong is de huisstijl van de film tot stand gekomen. Een donkere/geheimzinnige look en feel, volledig in lijn met het asgrauwe onderwerp van de film. Op basis van de style-hebben wij In huis hebben de officiële website, poster, banners en social media content ontworpen.

Filmposter stuk de film

De Cast

Jackie van Parijs – Elizabeth
Elodie Hooftman – Riley
Leo de Jong – Alec
Yolanthe Sneijder-Cabau – Saar Beerman
Ilyas Incesulu – Jeremy
Cas Jansen – Michael de Boer
Rense Westra – Fedde Gerlofs Donia
Sanneke Bos – Moeder van Elizabeth
Steven de Jong – Vader van Elizabeth
Pleuni Touw – Oma van Elizabeth
Tatum Dagelet – Directrice Emans
Yldau de Boer – Sabina
Rick van Elk – Sebastiaan
Amin Ait Bihi – Cliften
Mees Bink – Jurgen
Rosalinde den Outer – Manon
Nick Golterman – Iwan