Een uniek 2 daags hockeyevenement voor Panasj Performance uit Den Haag, waarbij hockeyers van de toekomst strijden voor de titel 'Totale Hockeyatleet 2017'! Panasj Performance haalt het beste uit jezelf op en buiten het veld. Door te concentreren om te verbeteren wat al goed is en bij te leren waar iemand wat te winnen heeft. Ze brengen jarenlange ervaring nu in de praktijk tijdens het unieke evenement '2 Days in April'.

Terug naar overzicht Bekijk dit project

Een succesvol 2 DAYS IN APRIL!

Om ons steentje bij te dragen aan het succes van het nieuwe evenement hebben wij een complete media campagne verzorgd voor Panasj Performance Academy. Van print tot online. Uiteindelijk meer dan geslaagd wanneer de opdracht wordt gegeven om een melding op de pagina te zetten ‘Helaas, we zitten vol’, waarbij men meteen de mogelijkheid heeft om zich aan te melden voor een nieuw extra 4-daags hockey evenement.

Landingspagina en mailing

Een veelzijdige, visuele én conversie gerichte landingspagina die uiteraard volledig responsive is zodat de website op iedere schermgrootte maximaal uit de verf komt. Een landingspagina die dient voor de volledige informatievoorziening van het evenement gegoten in een dynamisch, sportief en bovenal stoer design om zo de bezoekers te raken en over te halen tot inschrijving voor het toplevel hockey evenement. Hierbij heeft de huisstijl, fotografie en fotobewerking een grote rol gespeeld. Bekijk hieronder de landingspagina.

Nadat de landingspagina live staat kan de communicatie beginnen! Voor ons de taak een mailcampagne (teaser, aanmelding en reminders) op te starten en te zorgen voor zoveel mogelijk naamsbekendheid en aanmeldingen.

Drukwerk en promotiemateriaal

Voldoende aanmeldingen? Check! Dan komt het evenement! Wanneer er gesproken wordt over een toplevel en uniek hockey evenement is de uitstraling tijdens de dagen erg belangrijk om te zorgen voor deze unieke beleving. Voor ons de taak om te zorgen voor het ontwerp van vlaggen, banners, t-shirts, briefpapier, certificaten enz. Geen probleem! Een overzicht: