Nasmaak is een webshop in designmeubels en accessoires. Met meer dan 2300 producten en flink stijgende resultaten is Nasmaak.com hard op weg om bij de grootste online-meubelwinkels van Nederland te horen.

Magento website
Terug naar overzicht Bekijk dit project

Help! We krijgen geen bestellingen …

De website nasmaak.com bestond in maart 2014 ruim een half jaar, maar de bestellingen bleven uit. Na een uitgebreide analyse kwamen er enkele technische gebreken aan het licht, met als gevolg dat Google de shop niet kon indexeren. Daarnaast was ook een vernieuwd design gewenst.

Webshop

De huidige website draaide al binnen Magento en daarom was de keuze voor een CMS snel gemaakt. Een bestaande layout werd gemodificeerd en we pasten uitgebreid gerichte optimalisatie toe om goed indexeerbaar te zijn voor zoekmachines als Google.

Adwords

Na de aanpassingen groeiden de bezoekersaantallen flink. Om ze een extra boost te geven, hebben we circa drie maanden na de live-gang van de vernieuwde website diverse Adwords-campagnes ingericht. Daarbij hebben we SEA (advertenties die tussen de zoekresultaten van Google komen te staan) en remarketing (productadvertenties die na bezoek van de website ook op andere websites getoont worden) ingezet.

nasmaak.com