Het is voorjaar, er staat een zacht briesje en de zon schijnt: het perfecte weer voor een tocht op de motor! Maar dan moet jouw motor natuurlijk wel helemaal klaar zijn voor gebruik. Is de ketting gesmeerd? Zijn je remblokken niet versleten? En werkt de accu nog goed? Motorfietsonderdelen.nl helpt je met het gebruiksklaar maken van jouw motor voor de mooiste tours, races of off-road avonturen. Dit doen ze samen met meer dan honderd professionele motorbedrijven (Motorpartners) verspreid door heel Nederland.

Terug naar overzicht Bekijk dit project

Een nieuw motorjasje

Motorfietsonderdelen.nl is hét walhalla voor alle motormuizen in Nederland. Deze webshop is een initiatief van motorfietsonderdelengroothandel NNTG uit Drachten en biedt meer dan 25.000 motorfietsonderdelen- en accessoires aan. De artikelen worden razendsnel bij de lokale Motorpartner of bij je thuis bezorgd.

Wat begon met een banner, mondde uit in een redesign voor deze motorwebshop: een vernieuwd logo, frissere kleuren en een eigentijds en gebruiksvriendelijk webdesign. Vooral dat laatste was een belangrijke De motorrijder kan met het grootste gemak zijn eigen motor invoeren en alle onderdelen vinden die geschikt zijn voor zijn motor!

Vindbaarheid en conversie

Nu is het natuurlijk ook zaak dat deze vernieuwde webshop ook door de motorrijders gevonden wordt. Daarom zijn we, samen met het gemotiveerde team van motorfietsonderdelen.nl, druk aan de slag gegaan met het optimaliseren van de belangrijkste producten. Van metadescriptions tot alt-tags: alle informatie van de populaire onderdelen en accessoires is aangepakt. En naast zoekmachineoptimalisatie maken we ook gebruik van Google AdWords en Facebook advertenties om de conversies een boost te geven!