De uitbreiding van de dienstverlening van Mijn Buitenplaats Makelaardij was de aanleiding voor een volledig nieuwe en eigentijdse website.

Website makelaar
Terug naar overzicht Bekijk dit project

Beleving, beleving en beleving.

Zoals de naam van de onderneming al aangeeft, gaat het bij deze makelaar vooral om landelijk gelegen woningen en woonboerderijen in het mooie Friesland. Deze woningen moeten op de website dan ook maximaal tot hun recht komen. Beleving van zowel het landelijke als de woningen zelf staat hierbij centraal. Oftewel lekker visueel, iets waarin wij ons helemaal kunnen vinden.

Het eindresultaat.

Een veelzijdige visuele en conversiegerichte website met veel details en uitdagende achterliggende technieken. Uiteraard is de website volledig responsive zodat de website op iedere schermgrootte maximaal uit de verf komt. Afbeeldingen worden op basis van schermresolutie en pixel-density ingeladen. Dit zorgt voor een snappy gebruikerservaring. Door een fullscreen overlaymenu toe te passen, wordt de navigatie alleen getoond op het moment dat je deze echt nodig hebt. Dit zorgt voor extra rust en ongehinderd kijkplezier.

Mijn Buitenplaats