Een nieuwe responsive website en communicatie uitingen.

Holland Payroll website
Terug naar overzicht Bekijk dit project

Groei & Innovatie

Payrolling is een steeds populairdere tak van uitzenden/detacheren. Door de toenemende populariteit was er bij Holland Payroll behoefte aan een nieuwe responsive website, voorzien van een uitgebreide kennisbank en diverse innovatieve E-tools. Holland Payroll is één van de grootste payrollbedrijven in de metaalindustrie, onze overbuurman in de Broedstoof en tevens preffered supplier van de FME.

Na een creatief proces van wireframing en bepalen van de benodigde functionaliteiten is Drupal gekozen als CMS (Content Management Systeem). Drupal is een modulair CMS en is hierdoor makkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten/innovaties. Daarnaast heeft het systeem ‘out-of-the-box’ een efficiënt gebruikers en rechten-beheer, zodat de website door verschillende partijen voorzien kan worden van informatie.

Volledige ontzorging

“De nieuwe website staat online, het werk zit er op” is een veel voorkomende misvatting. Na lanceren van een website is het juist van belang om de website actueel te houden met (ver)nieuwe(nde) content, zoals blog-posts en nieuwe informatieve pagina’s. Dit met als doel om de positie in zoekmachines te versterken en vindbaar te zijn op onderwerpen die er toe doen.

“Schoenmaker blijf bij je leest.” Daarom heeft Holland Payroll voor onderhoud, updates, doorontwikkeling, SEO/SEA en het plaatsen van content op de website een abonnement afgesloten. Eén vast contactpersoon, volledige ontzorging en continue website optimalisatie zijn het resultaat.

Holland Payroll website