Website Holland Payroll
Terug naar overzicht Bekijk dit project

Meegaan met de tijd
Ruim een jaar na de live-gang van de Holland Payroll website is de organisatie behoorlijk gegroeid. Nieuwe paden zijn ingeslagen en nieuwe doelgroepen worden aangeboord. Door snelle groei en technologische ontwikkelingen kon een optimalisatie van de website niet uitblijven.
Met de ontwikkeling van een meertalige website, integratie met Google Analytics en een subtiel redesign van de website is Holland Payroll klaar voor de toekomst.

WordPress
Door de ontwikkeling van de meertaligheid was de verandering naar het WordPress CMS (Content Management Systeem) noodzakelijk. Naast de functie tot meertaligheid is WordPress erg gebruiksvriendelijk en scoort WordPress op zoekmachine optimalisatie erg hoog. De keuze voor WordPress was dus snel gemaakt.

Refresh Design en Navigatie
Door technologische ontwikkelingen en verandering in webdesign trends was de website toe aan een subtiele refresh. Er is een algemene refresh gedaan van het design aan de hand van de wens van Holland Payroll en klikgedrag van bezoekers op basis van Google Analytics statistieken.
Ook was het herzien van de structuur en navigatie een belangrijk onderdeel om de website gemakkelijk toegankelijk te maken.
De nieuwe website is zo ingericht dat alle belangrijke informatie in één oogopslag gemakkelijk te vinden is.

Nieuwsbrief
Bij de ontwikkeling van de nieuwe website was vanuit Holland Payroll ook de vraag of een digitale nieuwsbrief geïntegreerd kon worden. En dat is natuurlijk zeker mogelijk. Doormiddel van een integratie van een krachtig e-mailmarketing tool is het mogelijk om een digitale nieuwsbrief, conform eigen huisstijl, te versturen naar zowel werknemers, opdrachtgevers en iedereen die zich voor de nieuwsbrief aanmeldt op de website.

Homepaga Holland Payroll