Het Postkantoor is een restaurant wat de lekkerste gerechten presenteert en waar men grenzeloos kan genieten. Met versie ingrediënten en klassieke gerechten uit alle windstreken zorgt Het Postkantoor dagelijks voor verrassende combinaties.

Website Postkantoor Heerenveen
Terug naar overzicht Bekijk dit project

Het Postkantoor online!

Bij een nieuw restaurant hoort natuurlijk een nieuwe website en pakkende huisstijl. Dit allemaal met de look&feel van de oude Nederlandse Postbedrijven begin 20e eeuw in combinatie met windstreken vanuit de hele wereld.
Een creatieve website waarbij de beleving van een heerlijk avondje tafelen en een heuse ontdekkingsreis vanaf het scherm spat.

Ontwerp

Er is gekozen voor een website met een creatieve weergave in de vorm van het veelvuldig gebruik van afbeeldingen die de bepaalde sfeer en beleving van het oude postkantoor moeten opwekken. Met subpagina’s in de vorm van een postbrief is het de beleving van het oude postkantoor duidelijk naar voren gebracht. Verder is de website erg gebruiksvriendelijk en weet je binnen een paar muisklikken wat je kunt verwachten.

Offline beleving

Naast de online beleving telt in een restaurant natuurlijk de offline beleving. Naast de lekkerste gerechten moet de sfeer van het oude postkantoor natuurlijk goed naar voren komen. Met de opmaak van de menukaarten, opening uitnodigingen, visitekaartjes en briefpapier in de oud ‘post’ stijl hebben we ons steentje bijgedragen aan de offline beleving van Het Postkantoor.

Homepagina Postkantoor