Beachrestaurant de Vigilante in Makkum biedt een unieke beleving op een prachtige locatie direct aan het IJsselmeer. Een gezellig restaurant waarbij men vooral van de gastvrijheid en lekker eten kunnen genieten in een ontspannen huiselijke sfeer.

Website Vigilante Makkum
Terug naar overzicht Bekijk dit project

Een nieuwe website anno 2017

De Vigilante wil zich online beter profileren onder, met name, de lokale doelgroep, zowel zakelijk als particulier. De oplossing: een moderne, goed vindbare en sfeervolle website die de beleving van De Vigilante uitstraalt en tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk is. Dit betekent dus een website met als thema het prachtige strand bij Makkum welke tegelijkertijd zeer overzichtelijk is.

De website

Er is gekozen voor een responsive website welke toegankelijk is voor alle doelgroepen. Of ze nou op een tablet, desktop of mobiel zitten. Met het sfeervolle en frisse ‘beach’ thema worden alle belangrijke voordelen van de prachtige locatie benut. Met elementen zoals de ondergaande zon bij het IJsselmeer, het strand- en zee details en de zomerse kleuren komt het strand en de zomer echt bij je binnen. Door te werken met duidelijke navigatie en kleurgebruik hoeven de bezoekers niet lang te zoeken en zien ze binnen een paar muisklikken alles wat De Vigilante te bieden heeft.

Homepage vigilante