Diensten.

Een nieuwe website, social mediacontent, (re)marketingcampagnes, webteksten en Google-advertising: als je bij ons belandt, hoef je niet meer ergens anders aan te kloppen. Wij helpen je namelijk met alles wat met de on- en offline profilering van je organisatie te maken heeft! En dat is bij ons niet alleen een kwestie van ‘jij vraagt, wij draaien’. Nee, we adviseren je ook over de beste strategische keuzes én nemen je mee in het proces.

 • icon-content

  Strategie

  Wil jij jezelf in de kijker spelen met een piekfijne website en knallende content? Dan heb je eerst een goede basis nodig! Als je niet weet waar je naartoe wilt, kom je namelijk helemaal nergens. Daarom beginnen wij onze projecten altijd met het achterhalen van de kern van de organisatie. Wie ben je, wie wil je zijn, wat doe je en waarom doe je wat je doet? Door middel van één of meerdere workshops leer jij je bedrijf op een nieuwe manier te bekijken. Én wij leren jou en de organisatie binnen no-time heel goed kennen, dat is ook best handig.

  Eindresultaat? Een complete strategiebepaling gebaseerd op verschillende theorieën en modellen. Geen heel boekwerk, maar een compact langetermijnadvies met uitvoerbare aanbevelingen en KPI’s!

 • icon-website

  Marketing

  Van social mediamarketing tot e-mailcampagnes en van online advertising tot videocreatie: wij houden ons bezig met vrijwel alles dat met marketing te maken heeft! Door onszelf continu uit te dagen om innovatief en origineel te zijn, helpen we jou met content waarmee je opvalt tussen de eentonige massa.

  Daarnaast is het creëren van goede content, in welke vorm dan ook, ook een doorlopend proces van meten, analyseren en bijstellen. We ondersteunen je hierin door diep in de analysegegevens te duiken en je te adviseren over het bijstellen van jouw content. Bijvoorbeeld over hoe je jouw website beter vindbaar kunt maken! En heb je verder nog vragen over je website, poster, Facebookpost of blog? Via support@skeps.nl zorgen we altijd dat jouw brandende vragen beantwoord worden.

 • icon-video

  Video

  Bedrijfsvideo, Facebook commercial? Graag! Goedgekozen beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze producties staan erom bekend dat je blijft kijken tot en met de laatste seconde. Binnenkort ook 360° video, want we werken natuurlijk met de nieuwste technieken.

 • icon-print

  Print

  De kracht van een persoonlijke uitnodiging op je deurmat of een verzorgde full colour folder wordt tegenwoordig wel eens onderschat. Niet door ons! In een goed gekozen mediamix kan print het effect van je campagne sterk verhogen.